Konstnärssamarbeten

Kurskatalog 2011

Björn Dahlberg, konstnär och konsthantverkare som är verksam i många tekniker. Akvarell och keramik är några. Han har jobbat som reklamare och grafisk formgivare.

För tjugofem år sedan var Björn med och bildade konstnärsgruppen - Ögruppen. Tillsammans åker de helt enkelt till öar och målar, gemensamt har de utställningar ungefär vartannat år. Hans intresse för måleri och flödiga akvareller går även igen i keramiken. Björn är verksam i bland annat Skövde och Sannäs i Tanumshede. 

 

Kurskatalog 2010

Ulla Ohlson
Formgivare och konstnär, bosatt i Göteborg.
Ulla arbetar främst i glas och akvarell. Hon har haft ett 40-tal separatutställningar, främst i Sverige men även i Berligen, Italien, Frankrike, England och Island. Vidare har hon haft ett antal utsmyckningsuppdrag;  för bland annat GöteborgsOperan, Got Event, Scandinavium Arena, olika natttklubbar och kryssningsfartyg samt formgivning av Göteborgs Horse Show och medaljer till EM i friidrott. Ulla ger akvarellkurser i Sverige och i Frankrike. Läs mer om Ulla Ohlson

Kurskatalog 2009 

Christina Levinsson

Christina är bosatt i Bredared utanför Borås. Hon har ett förflutet som reklamtecknare och illustratör men har de senaste 15 åren enbart arbetat med sin konst - hon målar mest i akvarell men även lite i akryl. Christina håller målarkurser i Portugal under vinterhalvåret. Hon har haft många utställningar i bland annat Sverige, Portugal, Belgien och Österrike.

 

Kurskatalog 2008

 

Barbro Skantze

Barbro har sin hemhörighet i Lidköping där hon bor och verkar sedan många åt tillbaka. Mest känd är hon för sina akvareller liksom för sina skulpturer i järn som blivit en del av Lidköpings stadsbild.

 

Kurskatalog 2007

Danaxel Lindberg

Illustratör, skulptör, grafiker
Född 1950, boende i Göteborg
Hovedskuos Målarskola
Gerlesborg 10 tal kurser
Slöjdföreningen/HDK

 

Kurskatalog 2006

Eva Birath
Konstnär, sjuksköterska, inredningsarkitekt och sist men inte minst kroppsbyggare . Läs mer om Eva Birath.

 

Kurskatalog 2005

Eva Birath

Konstnär, sjuksköterska, inredningsarkitekt och sist men inte minst kroppsbyggare . Läs mer om Eva Birath.